Toiminta

Homeless Academy ry:n toiminta voidaan jakaa kansalliseen toimintaan, HWC Team Finland -toimintaan ja Akatemia-toimintaan.

Kansallisessa toiminnassa Homeless Academy ry:n pyrkii yhdessä Suomen Palloliiton kanssa tukemaan ja antamaan muita toimintaedellytyksiä alueellisille toiminnallista kuntoutusta ja tukea tuottaville järjestöille ja muille toimijoille. Homeless Academy ry:n toimintaa pyritään kehittämään edelleen samojen tahojen kanssa. Homeless Academy ry. tukee yhdessä Suomen Palloliiton kanssa eri järjestöjä mm. antamalla varustetukea ja järjestämällä erilaisia tapahtumia (esim. Ystävänpäivä-turnaus ja Asunnottomien jalkapallon Finnish Street Soccer Cup, joka toimii lajin SM-kilpailuna.

Tapahtuma- ja harjoitustiedot löydät näiltä sivuilta (kts. Kansallinen toiminta).

Team Finland on Suomen asunnottomien virallinen maajoukkue, joka edustaa Suomea vuosittaisessa Homeless Word Cup -turnauksessa. Joukkue valitaan yleensä Finnish Street Soccer Cup -turnauksen jälkeen. Team Finlandin päävalmentajana toimii Jani Heino, apuvalmentajana Sampo Hulkkonen ja joukkueen social coach on Akatemiasta Ari Huli Huldén. Team Finlandin edesottamuksista lisää tästä linkistä

Akatemia-toiminta on tarkoitettu kaikille niille toiminnassa mukana oleville pelaajille ja toimihenkilöille, jotka ovat olleet mukana mm. HWC-turnauksessa tai toiminnassa mukana jo pidempään. Akatemialaisia pyritään rekrytoimaan mukaan myös kansalliseen toimintaan, Team Finland -toimintaan ja Homeless Academy ry:n toimintaan ja näin vastuuta antamalla pyritään tukemaan akatemialaisten mahdollisuuksia integroitua yhteiskuntaan entistä paremmin.