Toiminta

Homeless Academy ry:n toiminta voidaan jakaa kansalliseen toimintaan, HWC Team Finland -toimintaan ja Akatemia-toimintaan.

Kansallisessa toiminnassa. Homeless Academy ry:n pyrkii yhdessä Suomen Palloliiton sekä Y-säätiön kanssa tukemaan ja antamaan muita toimintaedellytyksiä alueellisille toiminnallista kuntoutusta ja tukea tuottaville järjestöille ja muille toimijoille. Homeless Academy ry:n toimintaa pyritään kehittämään edelleen samojen tahojen kanssa. Homeless Academy ry. tukee yhdessä Suomen Palloliiton sekä Y-säätiön kanssa eri järjestöjä mm. antamalla varustetukea ja järjestämällä erilaisia tapahtumia esim. Ystävänpäivä-turnaus ja Asunnottomien jalkapallon Finnish Street Soccer Cup, joka toimii lajin SM-kilpailuna.

Tapahtuma- ja harjoitustiedot löydät aloitus-sivulta.

Akatemia-toiminta on tarkoitettu kaikille niille toiminnassa mukana oleville pelaajille ja toimihenkilöille, jotka ovat olleet mukana mm. HWC-turnauksessa tai toiminnassa mukana jo pidempään. Akatemialaisia pyritään rekrytoimaan mukaan myös kansalliseen toimintaan, Team Finland -toimintaan ja Homeless Academy ry:n toimintaan ja näin vastuuta antamalla pyritään tukemaan akatemialaisten mahdollisuuksia integroitua yhteiskuntaan entistä paremmin.

 

Maajoukkue-toiminta. Vuonna 2018 on haettu kisapaikat niin miesten kuin naistenkin joukkueille HWC-turnaukseen Meksikoon. Turnaus järjestetään lokakuussa. Tämän vuotiset PM-kisat järjestetään Norjan pääkaupungissa Oslossa 8-10.8.2018. Maajoukkuiden enhsimmäinen yhteinen leiritys on huhtikuussa Syrjävaara-futsal cupissa.